Truckwash Basiq Cleaning Amsterdam is gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van uw voertuig en materiaal. Wij zijn aangesloten bij de branche-vereniging BETA wash.

In onze wasstraat kunnen we van alles reinigen. Een caravan, camper, bestelwagen klein of groot, motorwagen, losse truck, combinatie, vuilniswagen, autotranssporter, bulktrailer, enz. Alles is vanaf de opening (1 april 1998) al meerdere malen onze wasstraat gepasseerd. Dus ook u bent van harte welkom om uw materieel te laten reinigen. De medewerkers hebben bij ons de opdracht om een wagen goed gewassen de hal te laten verlaten. Haastig spoed is nooit voor een wagen goed. In de praktijk wil het wel eens voorkomen dat een “laatste” wagen in een rij wat langer moet wachten. Toch zien wij dit liever dan alle wagens snel en niet goed gewassen de hal uit te laten gaan. Als wij dit zouden doen, dan zou de praktijk op langere termijn zijn dat wij op U moeten wachten en dat zou niet gezond zijn.

Onze wassingen met een roll-over wasinstallatie met ingebouwde roterende koppen, heeft vier wasgangen:

  1. Inspuiten c.q. opspuiten van schuimshampoo.
  2. Borstelbewassing met shampoo en geur.
  3. Het aanbrengen van glanswas.
  4. Het aanbrengen van een OSMOSE laag tijdens het uitrijden.

Vanaf de start in 1998 is de kracht van Truckwash Amsterdam, dat die plekken waar de borstels van de roll-over niet komen, het personeel, het overneemt van de machine. Vanaf hier komt mede de KWALITEIT en PRIJSVERSCHIL van Truckwash Flowmar Amsterdam tot stand ten opzichte van de concullega’s. De bovenstaande regel is de KERN van onze bedrijfsvoering.

Onze kreet is daarom dan ook al jaren vanaf de start in (1 april) 1998:

“ONZE SERVICE EN KWALITEIT IS UW VISITEKAARTJE”

HACCP

Elk specifiek bedrijf heeft zijn eigen HACCP-norm. Wij zijn in staat deze naar alle tevredenheid voor u uit te voeren.
Toch willen wij u er op attenderen dat volgens ons een wagen eerst uitgespoten en gereinigd dient te worden en daarna ontsmet. Vijf minuten na het ontsmetten moet de wagen nog een keer uitgespoten worden. Daar dit een kostenaspect met zich meebrengt wordt er vaak gekozen voor een goedkopere oplossing. Ook hierin willen wij met u meedenken.

U ziet het, onze wasmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.