Voordat u de prijzen gaat vergelijken met onze concurrentie, willen wij u vragen om voor u zelf na te gaan wat zijn uw eisen om de wagen gewassen te hebben? Landelijk en regionaal willen de wasprijzen nog al eens sterk van elkaar afwijken. De kwaliteit in de meeste gevallen dan ook. Truckwash Flowmar Amsterdam heeft er voor gekozen om kwaliteit en waar voor uw geld te leveren. Een wagen moet schoon de deur uit is het beleid van de directie. Dit is dan ook tevens de opdracht aan onze was specialisten. Wij maken geen gebruik van een stop-watch. (wellicht een punt om over na te denken). Uw wagen wordt met veel zorg en aandacht schoongemaakt. Ook medewerkers kunnen als mens wel eens iets vergeten en met hun aandacht ergens anders zitten. Geen probleem bij Truckwash Amsterdam, u heeft immers betaald voor een kwaliteit wassing. Soms kan u pas achteraf zien als de wagen is opgedroogd, dat de borstel niet over een te wassen plek is geweest. Mail ons direct(dus niet na een week) liefst met een foto als bijlage. U zal dan zeker uitgenodigd worden om uw wagen dezelfde week nog opnieuw te laten wassen. Onze service en kwaliteit is uw visite kaartje.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u een passende aanbieding te kunnen maken, kunt u per mail contact opnemen met Truckwash Flowmar Amsterdam, truckwashamsterdam@basiq-cleaning.nl. Op werkdagen, buiten feest en vakantieperiode krijgt u van onze administratie binnen vierentwintig uur antwoord, meestal al dezelfde dag. Voor dringende vragen kunt u bellen op het navolgende nummer (020) 4473888. Houdt u er wel rekening mee dat de medewerkers altijd druk bezig zijn in de hal. Zij zullen van hun werk af moeten om de telefoon op te nemen. Er gaat een bel in de hal over. Het geluid van het wasspektakel neemt vaak de overhand over de bel. Neemt u dit de medewerkers dan niet kwalijk.

U kunt de wassingen betalen per pin, Travelcard, Multi tank card, Visa, MasterCard Maestro, V-Pay, Travis Direct, UTA card, DKV card Shell pas of op rekening betalen. In uitzonderlijke gevallen willen wij nog wel eens contant afrekenen. Houdt u er rekening mee dat er niet altijd wisselgeld aanwezig is. Wij willen criminaliteit en inbraak voorkomen om geen geld in “huis” te hebben.

Quick away

Sinds 2010 bieden wij ook een quick away of ook wel low-budget waspakket aan. Samen met onze collega’s van Truckwash Aalsmeer nabij de veiling van Aalsmeer, willen we inspringen naar een lang gekoesterde vraag. Wij kunnen u het navolgende pakket aanbieden: Uw voertuig wordt machinaal ingeschuimd en met de roll-over geborsteld met shampoo en glanswax. Het personeel zal hierop toezicht houden en de machine daar waar nodig is bedienen. Let op voor een goed resultaat kan deze Quick away eigenlijk alleen maar geadviseerd worden als de eenheden wekelijks door de wasstraat gaan. Verleden week gewassen, deze week een quick away. Er komt geen handwerk aan te pas, alleen de borstel gaat over de wagen. Ook is niet iedere wagen geschikt voor een quick away. De medewerkers informeren u hier graag over. Uw eenheid gaat oog schoon de weg op voor weinig geld. Vliegen en vuil worden niet handmatig verwijderd.

Toeslagen

Meerwerk

Voor zeer vuile wagens en speciale wagen met daardoor meerwerk worden toeslagen berekend. Die zijn:

Zand/Slib/Vuil 15,00
Speciale wagens 15,00

Binnenwanden

Het is ook mogelijk de binnenwanden en vloer te laten reinigen. Hiervoor geldt een toeslag.Het reinigen van de binnenwanden en vloer kan ook volgnes de HACCP normen gedaan worden.

Binnenwanden van: HACCP
Bestelwagen klein/groot 18,50 31,50
Motorwagen 28,50 44,00
Oplegger 39.67 53,00
Motorwagen + hanger 58,00 69,75
Reinigen conform HACCP (Overig)   4,50 /min

Extra handelingen:

Extra handelingen in tijd 4,00 /min

In overleg met opdrachtgever

Aluminiumreiniger en ontvetter 15,00 /liter

Voorwaarden

  • Indien wassen op rekening, eenmalige incasso invullen, na verzending factuur
    volgt een automatische incasso.
  • Niet contant maar op rekening wassen, per maandelijkse factuur € 2,50 administratie
    kosten.
  • Alle wassingen gebeuren op eigen risico.
  • Na onze eigen voorwaarden zijn aanvullend de voorwaarden van Beta wash van toepassing.
  • Al onze prijzen zijn excl. 21% BTW.