Truckwash Flowmar Amsterdam stelt ook na de intelligente Lock-down, preventieve maatregelen in om de wasstraat “draaiende” te houden.

WIJ BLIJVEN DOORGAAN MET ONZE SERVICE

(lees ook actueel, ons rubriek nieuws onderaan de site)

Truckwash Basiq Cleaning Amsterdam wast gewoon door na de aangekondigde lock-down van 14-12-2020 met in achtneming van preventieve maatregelen in en om de wasstraat.

15-12-2020

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen van een Lock-down gisteren (14-12-2020) met betrekking tot het indammen van het Coronavirus heeft de directie, in gezamenlijk overleg met de medewerkers van Truckwash Basiq Cleaning Amsterdam besloten om bepaalde preventieve maatregelen te treffen om het was proces in uw en onze bedrijfsvoering draaiende te houden. Onze medewerkers werken reeds volgens een hygiëne protocol en vanaf heden wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt. Nu iedereen na een lange intelligente Lock-down de draad weer oppakt, zullen wij voor u en onze veiligheid voorlopig zeker tot eind Maart 2021 de onderstaande regels hanteren.

  • De chauffeurs wordt verzocht om in de wagen te blijven zitten of anders buiten de hal te wachten.
  • Om het aantal contacten op onze medewerkers tot het minimale te beperken is de wachtruimte op slot.
  • Alleen om te pinnen kan de wachtruimte worden betreden.
  • Bij betreden wachtruimte, verplicht de handen ontsmetten via de automatische desinfectie automaat.
  • De gratis verse koffie via onze bonenautomaat zal niet worden aangeboden.
  • De toiletten zijn alleen in overleg met de medewerkers voor directe aandrang te gebruiken.
  • Spaarkaarten actie wordt opgeschort tot na opheffen corona maatregelen. Dus geen stickers op kaarten en ook niet met terugwerkende kracht.
  • Wij zullen geen cabines van vrachtwagens en touringcars betreden.

We bekijken wekelijks of de getroffen maatregelen voldoende zijn en/of moeten worden aangepast.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ons steentje bij te dragen aan het indammen van het Corona virus en de bedrijfsvoering voort te laten gaan zonder iemand in besmettings- gevaar te brengen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Truckwash Basiq Cleaning Amsterdam